Geen vertouwen in onze shop? Bekijk onderstaande feedback die wij van onze klanten hebben ontvangen!

Thijs

Gisteren de wiet besteld en werd vandaag al bezorgd. Zeer snelle bezorging en ik ben heel blij met de geleverde kwaliteit. Zal hier volgende keer weer bestellen.

Max

Zeer makkelijk om hier mijn wiet te bestellen, ik hoef niet meer naar de coffeeshop. De kwaliteit en prijs zijn goed, ik gebruik het voor medische doeleinde en ik ben heel blij dat ik deze website heb gevonden.

Liam

Vandaag heb ik mijn order ontvangen, ik had twee verschillende soorten besteld en ik was zeer tevreden met het geleverde pakket. De wiet ruikt goed en de kwaliteit is uitstekend, het was zeer netjes verpakt.

Thomas

Ik heb al meerdere malen vanaf deze website besteld, de verzending is heel snel en de kwaliteit van de hasj is geweldig. Het is ook fantastisch dat als je 4 gram besteld je er een halve gram gratis bij krijgt. Ik hou van deze website!

Hendrik

Mijn pakket is deze week bezorgd, het kwam in een goede blanco envelop waarbij je geen idee had van de inhoud, deze discretie stel ik zeer op prijs. De kwaliteit van de producten is zeer goed en het helpt me met mijn medische problemen.